Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, November 29, 2014

Läpi meni!

Nyt jos kokee olevansa näin meidän Soinin Timppaa lainaten ''Vanhan liiton miehiä/naisia'', varoitan että tulossa on aika värikäs blogiteksti.


Perjantai pelastui sillä kun olin koulussa ja kesken matikantunnin ystäväni Helmi lähetti viestin jossa luki, että eduskunta on hyväksynyt tasa-arvoisen avioliittolain äänin 105-92. Tämän kunniaksi päätin tehdä pienen postauksen, johon mm. kerään hauskimpia tasa-arvoista avioliittoa vastustavia argumentteja, tästä lähtee:

"Kielessä sanoilla on tietty, vakiintunut vastine: pöytä on pöytä, tuoli on tuoli jne."

''Vain mies ja nainen voivat synnyttää''

''Lapsi tarvitsee sekä isän ja äidin, muuten hän kasvaa kieroon tai homoksi''

''Jos avioliittolakia aloitetaan muunnella, seuravaaksi laillistetaan moniavioisuus''

ja oma henkilökohtainen suosikkini,

''Voi tehdä lain että aurinko paistaa yöllä, mutta ei se silti paista!'' 
Mutta siis kaikenkaikkiaan tosi mahtava juttu! Nyt saa taas uuden syyn olla ylpeä Suomesta. Lähipäivinä Suomi on saanut valtavasti mediahuomiota ja ylistyksiä, sillä olemme siirtyneet länsimaisten sivistysmaiden joukkoon olemalla 12.maa Euroopassa, joka sallii homoliitot ja adoptiomahdollisuuden saman sukupuolen pareille. Sääliksi käy kuitenkin niitä ihmisiä, jotka käyttävät niin paljon omaa energiaansa vähemmistöryhmän oikeuksien vastustamiseen. Niille, jotka sydämensä pohjasta vastustavat tasa-arvoista avioliittolakia, on Nyt-liite tehnyt tälläisen mieltä rauhoittavan kaavion (klikkaa kuvaa, niin tulee kokonaan näkyviin):Hienoin asia tässä jutussa tasa-arvon lisäksi on se, että tämä lakialoite tuli suoraan kansalta. Suurin osa (65%) suomalaisista kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia ja on hieno nähdä, miten kansalta tullut aloite on muodostumassa laiksi. Minusta tämä on hieno demokratian muoto ja osoittaa, että kansalla on vaikutusvaltaa poliittisissa päätöksissä. 

Tällänen postaus tällä kertaa!  Loppuun vielä Ellen DeGeneresin kuuluisat sanat:
0 comments:

Post a Comment