Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, September 16, 2014

Paketti Suomesta!

Moi! Tästä postauksesta tulee enemmänkin kuvapostaus. Tänään koulun jälkeen haettiin postista paketti. Paketissa oli niin monta asiaa, että helpompi näyttää sisältö kuvina:Tätä oon kyllä odottanu!

Kiitos etenkin ruisleivästä. 

Jenkkipurkkaa

Paketissa oli (kuten kuvasta näkyy) paljon karkkia ja Isaacille ja Danille angry birds juttuja. Ne oli tosi ilosia ku sai ne ja Sagri rakastu Fazerin suklaalevyihi :DKiitos porukoille paketista! :)
------------------------------------
Sunnuntaina meille tuli kirkon pastori ja yks tuttavaperhe kylään. Juttelin tosi paljon sen pastorin kanssa sen uskonnollisista mielipiteistä ja maailmankuvasta. Se on tosi kiva (Doctor Who fani) ja sen kaa on helppo keskustella vaikka sen mielipiteet on ihan eri planeetalta ku mun. Ruuan jälkeen mentiin uima-altaalle ja sen jälkeen lähin kaverin kanssa keskustaan. Perjantaina oli Danin kaverin synttärit. Menin mukaan ja ne oli aika samanlaiset kuin synttärit suomessa lukuunottamatta piñataa. 

Piñata
Kävin myös yks päivä yhen kaverini kodissa, ja siellä oli koira (Tango) ja kaksi kilpikonnaa. Kummallakaan kilpikonnalla ei ollut nimeä, joten nimesin loogisesti molemmat Jaakoksi. 

Tango

Taaimmaisena näkyy Jaakko ja edessä Jaakko
Mitään muuta erikoista ei ole tapahtunut. Koulu menee ihan mukavasti, paitsi pari päivää sitten sain aika suuren tehtävän. Mun pitää valmistella 50-minuuttinen esitelmä Kalevalasta äikäntunnille. Esitelmän pitää sisältää kuvia, musiikkia ja videoita. Mainitsinko että se esitelmä pidetään Espanjaks? Noh, onneks on kuukaus aikaa valmistella ja hioa sitä, siinä ainaki oppii kieltä paljon. Haluun kiittää ekyn Mari Martelaa siitä, että käytiin Kalevalaa niin paljon läpi. Sillon se ei tuntunu kauheen tärkeeltä, mutta nyt siitä on ollu kyllä hirveesti hyötyä.

Ei kai tässä muuta, päivittelen lisää loppuviikosta, adios!

Sidenote: Helsinki on lähiaikoina ollut maailmankartalla aika paljon:

- http://www.theguardian.com/travel/2014/sep/14/travel-tips-helsinki-hay-on-wye-europe-by-train

- http://gizmodo.com/helsinki-built-an-underground-lake-to-cool-its-building-1631985837
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi! This post is mainly photos which you can see above. 

Today we went to fetch a package my parents sent me from Finland. It was full of all kinds of things, rye bread, running shoes, ''The God Delusion'' by the excellent author Richard Dawkins, Fazer chocolate and some Angry Birds stuff for my little brothers. Thanks for the package!

On sunday the pastor of the church and some family friends came over. I talked a lot with the pastor about his religious beliefs and worldview. He is really nice (a doctor who fan) and it's easy to converse with him even though his opinions are from a different world (see what I did there). After we had eaten we went to the swimming pool and after that I went to the city with my friend.

On friday we went to Dani's friends birthday party. It was pretty much the same as in Finland except for the Piñata. (Pictures above).

One day I also went to my friend's house and they had a dog (Tango) and two turtles. Neither one of the turtles had a name so I logically named them both ''Jaakko''. 

Nothing else has really happened. My school is going nicely except a couple of days ago I got a pretty big assignment. I have to prepare a 50-minute presentation about Kalevala. It must include pictures, music and videos. Did I mention that the whole thing has to be in Spanish? Well, gladly I have a month to prepare and refine it. I would like to thank my former Finnish teacher Mari Martela for teaching so much about Kalevala. Back then it didn't feel so important but now it really has proven to be useful. 

I guess right now there's nothing else to tell so adios!

Sidenote: Helsinki has been on the world map lately:

- http://www.theguardian.com/travel/2014/sep/14/travel-tips-helsinki-hay-on-wye-europe-by-train

- http://gizmodo.com/helsinki-built-an-underground-lake-to-cool-its-building-1631985837

0 comments:

Post a Comment